Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر غلامرضا کیانی که به منظور بازدید از فرآیند برگزاری نخستین دوره آزمون چهارمرحله‌ای جذب مدرسان کانون زبان ایران به مازندران سفر کرد، روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: به دنبال این هستیم که از فرصت میان‌ترم برای برگزاری آزمون مجازی حداکثر استفاده را داشته باشیم و امیدواریم برای ترم آینده یا حداکثر ترم بهار بازگشایی تدریجی و اقتضایی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیاست ما در کانون زبان ایران و کانون پرورش فکری متناسب با سیاست‌های ستاد ملی کرونا آرام آرام به سمت دوره‌های حضوری-مجازی و آنلاین(Blended)  پیش خواهد رفت. البته طی ماه‌های اخیر در برخی استان‌ها و شهرستان‌ها به تناسب شرایطی که داشتند اجازه برگزاری کلاس‌های حضوری داده شد. اکنون نیز در حال بررسی دقیق شرایط هستیم و این احتمال وجود دارد که در پایان همین ترم آزمون زبان‌آموزان به صورت ترکیبی و حضوری-مجازی برگزار شود.

کیانی گفت: کانون زبان ایران متناسب با رویکردهای جدید آموزشی و نیازهای به‌روز متقاضیان به دنبال تغییر تدریجی مطالعه شده و برنامه‌ریزی شده برای رویکردهای آموزشی و رویکردهای تهیه محتواست تا بتواند خود را با مبانی آموزش زبان و نیازهای جدید هماهنگ کند. مدرسان جدیدی که جذب می‌شوند نیز ترکیبی از آموزش‌های رو به آینده و آموزش‌های رویکرد کنونی کانون را دنبال خواهند کرد تا آماده رقم زدن آینده‌ای که امیدوارکننده باشند.

تاثیر کرونا بر زبان‌آموزی در کشور

رئیس کانون زبان درباره فعالیت‌های کانون زبان ایران در دوران کرونا و اثرگذاری همه‌گیری بر استقبال زبان‌آموزان در کشور اظهار کرد: کانون زبان هم طبیعتا مانند همه بخش‌های دیگر جامعه پس از شیوع کرونا با چالش‌هایی مواجه شد و شاهد کاهش چشمگیر تعداد زبان‌آموزان بودیم ؛ به طوری که تعداد زبان‌آموزان از حدود ۳۳۰ هزار نفر در یک ترم پس از شیوع کرونا به حدود ۵۰ هزار نفر رسید. اما با تلاش همکاران روز به روز اوضاع بهتر شد و خوشبختانه در ترم جاری تعداد زبان‌آموزان به ۲۲۵ هزار نفر رسید.

وی افزود: این نخستین بار است که تعداد زبان‌آموزان ترم پاییز از زبان‌آموزان ترم تابستان بیشتر می‌شود. تعداد زبان‌آموزان ما در ترم تابستان ۲۰۹ هزار نفر بود. امیدواریم که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های جدید در ترم‌های آینده شاهد عبور تعداد زبان‌آموزان از رکوردهای دوران پیش از کرونا نیز باشیم.

کیانی با بیان این که کاهش تعداد زبان‌آموزان در دوران کرونا قابل پیش‌بینی و طبیعی بود، تصریح کرد: به هر حال آزمون‌ها و آموزش آنلاین مشکلات و الزامات و از طرفی هم ظرفیت‌های خاص خودش را دارد که هم در کانون زبان ایران، هم در دانشگاه‌ها و هم در مدارس خودنمایی کرد. اما دنیا فهمید که از تکنولوژی و فناوری چه استفاده‌هایی در آموزش می‌تواند کند.

وی افزود : تلاش ما بر این است که با اتخاذ رویکردهای جدید نیازهای متقاضیان را بیشتر درک کنیم و برنامه‌هایی را تدوین کنیم تا مرجعیت کانون زبان ایران نه تنها در کشور، بلکه در منطقه به عنوان یکی از قوی‌ترین، گسترده‌ترین و بی‌نظیرترین مجموعه‌های آموزش زبان گسترش یابد.

رئیس کانون زبان ایران گفت: در حال حاضر ۲۶۴ مرکز دایر در سراسر کشور داریم. با شناسنامه و روش جدیدی که برای همه مراکز دنبال می‌کنیم تعداد این مراکز در آینده بیشتر می‌شود. البته در جاهایی ممکن است با توجه به استانداردهای جدید کانون زبان تجمیع داشته باشیم.

وی افزود: توسعه فعالیت‌های کانون بر مبنای برنامه‌های مد نظر طبعا اقتضائاتی دارد و مبانی جدیدی نیاز است. امیدواریم آموزش و پرورش و سایر نهادها و مسئولان مرتبط با این حوزه ضرورت برخی تغییرات در حوزه زبان‌آموزی کشور را بپذیرند تا آموزش زبان‌های خارجی به عنوان یکی از سیاست‌های رسمی آموزشی کشور به گونه‌ای دنبال شود که جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند.

برچسب‌ها مازندران کانون زبان ایران محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران کانون زبان ایران محدودیت های کرونا مازندران کانون زبان ایران محدودیت های کرونا تعداد زبان آموزان کانون زبان ایران هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم در کانال تلگرامی خود نوشت: صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می‌شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه‌ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالانهای باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت‌پذیر کردن آن بود - رگه‌هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می‌شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • رقابت بیش از ۹ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش همدان
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود