Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهمیت آموختن زبانی غیر از زبان مادری در دنیای امروز بر هیچ‌کس پوشیده نیست؛ از گسترش توانایی‌های مغزی گرفته تا وسیع‌تر شدن گستره دید و اندیشه انسان، ارتباط کلامی با مردمان دیگر کشورها و آشنایی با فرهنگ ملل، بهره‌گیری کاراتر و اثربخش‌تر از محیط اینترنت، افزایش شانس یافتن موقعیت شغلی بهتر در شرکت‌های بین‌المللی داخلی و خارجی و همچنین امکان تحصیل در دانشگاه‌های درجه یک.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازمه رسیدن به همه این‌ امتیاز‌ها، آموختن زبان‌های پرکاربرد بین‌المللی نظیر انگلیسی، عربی، فرانسه، آلمانی، اسپانیایی، روسی و ایتالیایی است. فکر کردن به هر یک از این زبان‌ها، رویاها و دنیاهای متنوع‌تری را در ذهن هر فردی پدیدار خواهد کرد.

کانون زبان ایران، قدیمی‌ترین و بنام‌ترین مؤسسه آموزش زبان در منطقه خاورمیانه (اینجا)، با بیش از 290 شعبه در سطح کشور و بیش از 3500 مدرس مجرب، خلاق و نوآور، دارای مدارک ملی و بین‌المللی در حیطه آموزش زبان میزبان بیش از یک میلیون و 200 هزار زبان‌آموز در سال است.

مزیت رقابتی ما در آموزش زبان، سواد زبانی در میان زبان‌آموزان کانون است و موفقیت آنها در آزمون‌های دانشگاهی (قبولی 14 نفر از زبان‌آموزان کانون در میان 30 رتبه نخست)، ملی، بین‌المللی و همچنین حضور آنها در مؤسسات دیگر به‌عنوان مدرس نشان‌دهنده این موضوع است. زبان خارجی در میان زبان‌آموزان ما جزئی از زندگی خواهد بود و صدالبته یک لذت تمام‌عیار.

نگاهی اجمالی به مؤسسات مختلف در سطح کشور که به آموزش زبان‌های انگلیسی و دیگر زبان‌ها می‌پردازند نشان می‌دهد کانون زبان همواره سعی داشته باکیفیت‌ترین آموزش را با کمترین هزینه در اختیار مخاطبان خود قرار داده و توجه به سبد درآمدی مخاطبان خود را به‌عنوان ارزش، همیشه در نظر داشته باشد.

از دیگر دلایل موفقیت، کارایی و اثربخشی کانون زبان حضور مدرسان با دانش، توانا، با تجربه و در عین حال باانگیزه و به‌روز است که در فرآيندی چند مرحله‌ای جذب و آموزش داده مي‌شوند و بهترین‌ها در كشور هستند که همواره محیطی دلپذیر و جذاب را برای زبان‌آموزان فراهم آورده‌اند.

همه مدرسان در تلاش هستند در محیطی تعاملی، فرصت صحبت کردن و دریافت بازخورد مناسب را برای زبان‌آموزان ایجاد نمایند. متدلوژی و سیلابس هماهنگ در سطح کشور این امکان را برای همه زبان‌آموزان کانون فراهم می‌کند که به‌صورت مهمان در شعب متعدد کانون در شهرهای مختلف، کیفیتی بالا را در محیط آموزش تجربه نمایند.
یکی دیگر از مزیت‌های رقابتی کانون در عرضه زبان‌آموزی در کشور، سرمایه‌گذاری روی زبان‌های رایج غیر از زبان انگلیسی است.

در عصر تجارت، تحصیل، گردشگری و اینترنت، آموختن زبان‌ سوم و ... نه‌تنها یک انتخاب بلکه یک باید است. در سال‌های اخیر شاهد رشد چشمگیر استقبال از زبان‌های عربی، فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی، روسی و اخیراً ایتالیایی در کانون بوده‌ایم و این امر موجب شده است که با امید به گسترده‌تر ساختن این آموزش‌ها در کانون، به فکر ایجاد دپارتمان‌های چینی هم در آینده‌ای نزدیک باشیم.

شعار ما همواره این بوده است که باید کانون زبان ایران، کانون زبان‌آموزی ایران باشد و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

در سال‌های اخیر، تلاش‌های فراوانی برای بروزرسانی محتوای آموزشی در عرصه زبان‌آموزی شده است و کانون زبان ایران هم در همه دپارتمان‌های خود سعی در ارائه روش‌های آموزش نوین کرده است و به‌زودی از کتب جدید خود در گروه‎های کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال در دپارتمان انگلیسی رونمایی خواهد کرد.

كتاب‌هاي كانون زبان، تألیف خود كانون و بومی‌سازی شده بر اساس فرهنگ و ارزش‌های ايراني- اسلامي است كه با بهره‌گیری از آخرين متدهای آموزشي روز دنيا تدوين شده‌اند.

در کنار مدارک JCE و SCE در زبان انگلیسی، همچنین نمایندگی آزمون‌های معتبر بین‌المللی نظیر TOEFL (انگلیسی)، DELE/DALF (در گروه‎‌های سنی و زبانی مختلف)، DFP (مدرک معتبر اتاق بازرگانی و صنعت پاریس)، DELE (اسپانیایی، انستیتو سروانتس)، از دیگر افتخارات ماست و به‌زودی آزمون‌های بین‌المللی ایتالیایی و روسی و آزمون‌های دانشگاه کمبریج نیز به مجموعه آزمون‌های بین‌المللی ما اضافه خواهد شد.

همگام با پیشرفت‌های فناورانه در دنیای آموزش امروز، کانون زبان ایران هم مانند همیشه، پیشگام در ارائه آموزش‌های نوین بوده است و از سال گذشته، به برگزاری آزمون‌های آنلاین روی آورده است تا هم کمکی شایان به محیط زیست و مصرف منابع طبیعی کرده باشد هم با کاهش هزینه، به توسعه آموزش‌های نوین بپردازد. در چند ماه اخیر هم با شیوع ناگهانی ویروس کرونا، و در فرصتی اندک، همه کلاس‌های خود را در محیط مجازی و به‌صورت آنلاین برگزار کرد.

به این ترتیب، این تهدید تبدیل به فرصتی شد تا با ایجاد شعب آنلاین، به آینده‌ای روشن‌تر بیندیشیم. با تجربه ترم گذشته، در ترم‌های آتی محیطی جذاب‌تر، پایاتر و راحت‌تر را برای همه زبان‌آموزان فراهم خواهیم آورد. باید قبول کرد گذار از محیط‌های آموزش سنتی به مدرن، آسیب‌های خود را دارد، اما دست در دست هم کاری خواهیم کرد تا باکیفیت‌ترین آموزش ممکن را در دسترس مخاطبان خود قرار دهیم.

لینک کوتاه: asriran.com/0036Ij

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کانون زبان ایران یادگیری زبان انگلیسی کانون زبان ایران زبان آموزان بین المللی آموزش زبان زبان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۲۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری از سری برنامه‌های هجدهمین دوره جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری با حضور سعید سلیمان‌پور، دبیر جشنواره، بهرعلی محمودی رئیس گروه قرآن عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی و مدیر اجرایی جشنواره شعر رضوی، عصر دوشنبه در سالن مراسمات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوی برگزار شد.

بهرعلی محمودی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر اجرایی جشنواره شعر ترکی رضوی در این کارگاه گفت: شعرای ولایی که در مدح و وصف اهل بیت (ع) و در شان امام رضا (ع) شعر سرایی می‌کنند خادمان گمنام امام رضا و اهل بیت هستند و این اشعار است که از این شاعران به یادگار خواهد ماند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۱۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، گفت: خوشبختانه امسال تعداد اشعار ارسالی رشد چشمگیری داشته و ۵۳۶ اثر از داخل و خارج کشور به هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری ارسال شده که از این تعداد ۴۱۶ مورد از داخل و ۱۲۰ اثر از خارج کشور کشورهای ترکیه، آلمان، آذربایجان، عراق، هلند، روسیه، ترکمنستان، گرجستان و عراق است.

محمودی با اشاره به اینکه جشنواره ۲۶ اردیبهشت ماه سال‌جاری در شهرستان سلماس برگزار خواهد شد، افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر خوانی در شهرستان های سلماس، چایپاره، نقده، خوی و میاندوآب و برگزاری محافل شعر در آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، تهران، قزوین و کشور ترکیه تا آخر خردادماه ۱۴۰۳ و برگزاری مراسم شعرخوانی در کشور عراق در اربعین حسینی از جمله برنامه های جنبی این جشنواره خواهد بود.

سعید سلیمان‌پور، دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری رضوی نیز در این مراسم گفت: شهرستان خوی شهر فرهنگ و ادب است و این شهرستان در طول تاریخ شاعران بزرگ و بلند آوازه‌ای همچون استاد آغاسی، سید منصور دیبا، ملا مهرعلی فدوی و صدها شاعر به‌نام دیگر که در مدح و منزلت اهل بیت پیامبر اکرم (ص) شعرسرایی کرده‌اند و آثار بی‌نظیر آنها در کتاب‌ها و دل وزبان عاشقان اهل بیت جاری است را دارد.

سلیمان‌پور در ادامه با اشاره به تاثیر شعر در جامعه، گفت: همه ساله مراسم شعرخوانی که در شب ولادت امام حسن مجتبی (ع) در محضر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود امسال رهبر معظم انقلاب در سخنان خود فرمودند؛ شعر یک رسانه بین‌المللی و مهمی است که اثر آن از صد موشک و پهباد هم بیشتر است و جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و امروز هرکشوری که رسانه قوی داشته باشد پیروز میدان است و هر شاعری که در مدح و منزلت چهارده معصوم با اخلاص و قربت الی الله حتی یک بیت شعر بگوید در پیش ائمه اطهار جایگاه دارد و اجر و پاداش معنوی خود را خواهد گرفت.

براساس این گزارش : در ادامه مراسم تعدادی از شعرای خوی در مدح ائمه اطهار (ع) شعرخوانی کردند.

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد